Sveže filmske novice


Kevin Spacey se nazadnje ni mogel izogniti prvemu zaslišanju

Filmski igralec Kevin Spacey se je danes na sodišču v Nantucketu v ameriški zvezni državi Massachusetts prek svojega odvetnika izrekel za nedolžnega obtožbe o nedostojnem napadu na najstnika, ki naj bi ga leta 2016 otipaval v baru.

Jeff Bridges: Če bom do konca življenja "Frajer", bom srečen

Jeff Bridges, navihani "Frajer" iz kultne klasike bratov Coen Veliki Lebowski, pa propadli kantrizvezdnik iz drame Crazy Heart, je po šestih desetletjih na filmskih platnih (sam šteje nekaj manj kot desetletje več) dobil zlati globus za življenjsko delo.

Južni veter

Petar Maraš je mlad in podjeten član utečene beograjske združbe avtomobilskih tatov, ki pazijo, da s svojo zmernostjo letijo pod radarjem oblasti . . .

Zlati globusi odpirajo sezono podeljevanja filmskih nagrad

Na današnjo 76. podelitev filmskih in televizijskih nagrad zlati globus, ki jih bo v losangeleškem hotelu Beverly Hilton podelilo Združenje tujih dopisnikov Hollywooda, se kot favorit odpravlja Mož iz ozadja, ki ima v žepu šest nominacij.

Maria by Callas

Da bi zaslutili, kakšne vrste biografski film je Maria Callas režiserja Toma Volfa, se moramo onkraj slovenskega prevoda ozreti k izvirnemu naslovu, ki se glasi Maria by Callas.