Sveže filmske novice


Sneg - nova serija od 8.12

Los Angeles leta 1983. Kriminalna drama prikazuje začetke epidemije cracka in kokaina v ZDA ter vpliv kulture mamil na podobo tega ameriškega mesta. Serija spremlja zgodbe različnih likov, katerih življenjske poti se prepletajo.

Zdrav življenjski slog na programu Dr. Fit

Program Dr. Fit ponuja vsebine za vse, ki vas zanima zdrav življenjski slog. Nekateri bodo našli odlične recepte zase, drugi nasvete, kako izgubiti nekaj kilogramov, tretji pa bodo lahko skupaj s strokovnjaki vadili jogo ali se naučili meditacije.

Režiserke na Liffu

Danes si že kar težko predstavljamo, da so ne tako dolgo nazaj na področju filma – in še prav posebej na področju filma kot industrije – vladale izrazito drugačne razmere.

Liffe: Ko izgubiš vse

Drama, ki ob mojstrski režiji Xavierja Legranda občasno prehaja v grozljivko, je eden tistih filmov, ob katerem iz kinodvorane odhajate z veliko kepo v želodcu.

10 izjemnih daril za oboževalce Vojne zvezd

Navdušenci nad Vojno zvezd bodo konec tega leta praznovali dvojno - tik pred božično-novoletnimi prazniki namreč v kinematografe prihaja nov film iz zvezdne epopeje. Tako ne čudi, da je ponudba daril s to tematiko letos še posebej pestra. Poglejte, kaj vse je mogoče nabaviti na spletu.