Predobra zame (2010)
She's Out of My League | 104 minut

Predobra zame
Predobra zame
Komedija
Romantični
V kinu od: 15.04.2010 (Slovenija)
Režija: Jim Field Smith
Igralci: Jay Baruchel, Kim Shaw, Mike Vogel, Krysten Ritter, Alice Eve
Država: ZDA

Vsebina - Predobra zame

Kirk je povsem običajen letališki uslužbenec brez pravih življenjskih načrtov, ko v njegovo življenje posije nenavaden žarek lepote in upanja v telesu zapeljive in zabavne Molly.

Napovedniki

Recenzije - Predobra zame

 • rtvslo.si
  Uspeh romantične komedije je pogosto odvisen predvsem od kemije med protagonistoma, Predobra zame pa se ponaša z izjemnim igralskim presežkom zgolj njega - Jaya Baruchela.
  Vžigalica: tirnice so iste, postaje pa neJim Field Smith v svojem prvencu zgodbo vodi po ustaljenih tirnicah (fant in punca se spoznata, postaneta par, se spreta in seveda na koncu spet pristaneta v objemu). Omenjeni recept velja za veliko večino romantičnih komedij, zato tudi pustijo tako medel (in obrabljen) vtis.
  [več..]
  7 / 10
  Objavljeno: 12.05.2010
 • playboy
  Romantične komedije, ki v tem času še imajo dodano vrednost, so tiste, ki se jim uspe do obisti ponorčevati iz vsaj nekaterih ključnih prepričanj moderne družbe. [več..]
  7 / 10
  Objavljeno: 26.04.2010
 • Mladina
  Fant gleda punco, ki ima čudovit izgled, čudovit glas, čudovit okus, čudovit dotik, čudovito kri, čudovite kosti, čudovito meso, hja, punca je utelešenje perfekcije, first class, nobenega silikona, toda obenem ve, da nima šans, ker ve, kam sodi sam in kam sodi ona. Nič se ne more zgoditi - in nič se ne bo zgodilo. [več..]
  3 / 10
  Objavljeno: 16.04.2010
Filmi, kjer še igrajo
J. Baruchel | K. Shaw | M. Vogel | K. Ritter
Fetching Cody
Random Acts of Violence
How to Train Your Dragon: The Hidden World
Goon: Last of the Enforcers
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu