Lovec na glave (2010)
The Bounty Hunter | 110 minut

Lovec na glave
Lovec na glave
Akcijski
Komedija
Romantični
V kinu od: 01.04.2010 (Slovenija)
Režija: Andy Tennant
Igralci: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Natalie Morales
Država: ZDA
Na voljo:

Vsebina - Lovec na glave

Režiser romantičnih komedij Hitch: Zdravilo za sodobnega moškega in Melanie se poroči v nove ljubezenske zmešnjave pošlje lovca na glave Mila, ki mora poiskati in pred sodišče privesti svojo nekdanjo ženo Nicole.

Recenzije - Lovec na glave

 • rtvslo.si
  Jennifer Aniston in Gerard Butler sta očitno Meg Ryan in Tom Hanks tega desetletja, a to sodeč po Lovcu na glave ni dovolj za vsaj povprečen filmski izdelek.
  Aaron Eckhart (Ljubezen se zgodi), Ben Affleck (Mu pač ni do tebe), Owen Wilson (Marley in jaz), Vince Vaughn (Greva narazen), Ben Stiller (In prišla je Polly) ter Jim Carrey (Vsemogočni Bruce) je le nekaj imen, s katerimi si je platno delila Ona, Katherine Heigl (Grda resnica), Hilary Swank (P. S. Ljubim te) in Thandie Newton (Rokenroler) pa nekaj igralk, s katerimi se je "stiskal" On.
  [več..]
  3 / 10
  Objavljeno: 11.04.2010
 • Mladina
  Lovec na glave je romantična komedija, polna sporočil, ki bi razveselila le neandertalca. Sporočilo št. 1: ženska je investicija. Jennifer Aniston igra reporterko črne kronike, ki »pozabi« priti na neko sodno obravnavo, zato nanjo razpišejo nagrado 5.000 dolarjev - in glej, no, nalogo prevzame Gerard Butler, njen eks. [več..]
  2 / 10
  Objavljeno: 02.04.2010
Filmi, kjer še igrajo
G. Butler | J. Aniston | C. Baranski | J. Sudeikis
Plane
Copshop
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
The Ugly Truth
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu