Ne pozabi me (2009)
Remember Me | 113 minut

Ne pozabi me
Ne pozabi me
Drama
Romantični
V kinu od: 15.04.2010 (Slovenija)
Režija: Allen Coulter
Igralci: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Martha Plimpton, Chris Cooper, Lena Olin
Država: ZDA

Vsebina - Ne pozabi me

Uporniški mladenič Tyler se je po družinski tragediji čustveno povsem oddaljil od vedno prezaposlenega očeta. Čeprav je najstnik prepričan, da nihče ne razume njegovih občutkov, po nenavadnem naključju spozna razumevajočo Ally.

Recenzije - Ne pozabi me

 • MTV
  Film predstavlja svojevrstno priložnost Robertu Pattinsonu, da se otrese somračnih senc Edwarda Cullena, vampir-frajerja iz sanj, zaradi katerega dekleta po vsem svetu padajo v nezavest. Prednost je tudi ta, da so njegovi sodelavci v filmu zelo sposobni igralci. Pierce Brosnan in Chris Cooper navdušita z solidno igro, medtem, ko Emilie de Ravin uživa v iskreni romanci s Pattinsonom. [več..]
  Objavljeno: 23.05.2010
 • rtvslo.si
  Če je imelo v Somraku kujanje Roberta Pattinsona še nekakšen smisel (navsezadnje je bil stoleten vampir, ki ne sme spati z dekletom svojih sanj), ga v Ne pozabi me očitno mori to, da je bogat, čeden in zaljubljen v dekle, ki mu vrača čustva.
  Pred nami je film, ki naj bi še koga razen zagretih "Team Edward" oboževalk prepričal, da se za mrkim pročeljem Roberta Pattinsona skriva novodobni James Dean in da ga morda čaka celo kariera brez podaljšanih podočnikov. Pattinson se tu torej ne svetlika na svetlobi, pa tudi proti kameri niti enkrat ne zakoraka v počasnem posnetku - je pa, če je to mogoče, še bolj mulast in mračen (a za odtenek manj lesen) kot v vampirski sagi, s katero je zaslovel.
  [več..]
  5 / 10
  Objavljeno: 22.04.2010
 • Mladina
  Zdaj niti romance ne zmorejo več brez huronskega, bučnega, »šokantnega« finalnega obrata. Romanco Ne pozabi me si bomo zapomnili le po koncu, hočem reči, po finalnem twistu. A po drugi strani: to je približno tako, kot bi rekli, da smo si 11. september zapomnili po napadu na Svetovni trgovinski center. Tale romanca je tako neoriginalna, da si mora prisvojiti konec, ki ni njen - konec, ki si ga ne zasluži. Konec, ki ga ni vredna. [več..]
  3 / 10
  Objavljeno: 16.04.2010
Filmi, kjer še igrajo
R. Pattinson | E. Ravin | P. Brosnan | M. Plimpton
The Batman
Tenet
The King
The Lighthouse
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu