A Patch of Fog (2015)
92 minut

A Patch of Fog
A Patch of Fog
Triller
V kinu od: 11.09.2015 (svetovna premiera)
Režija: Michael Lennox
Scenarij: John Cairns, Michael McCartney
Igralci: Stephen Graham, Conleth Hill, Lara Pulver, Arsher Ali, Stuart Graham, Ian McElhinney, Frank Cannon, James Edlin, Karen Hassan, Paul Kennedy, Derek Mayne, Andrew Porter
Država: VB

Vsebina - A Patch of Fog

Sandy Duffy, slavni pisatelj in televizijska osebnost, se znajde v zagati – ko ga med poskusom kraje v trgovini zaloti osamljeni varnostnik Robert ter v zameno za molk nato izkoristi za izrazito enostransko prijateljstvo.
Sandy Duffy živi udobno življenje v Belfastu. Je univerzitetni profesor in redni gost priljubljenega televizijskega programa o umetnosti, njegov roman izpred mnogih let pa je še vedno na knjižnih policah kot sodobna literarna klasika. Vendar ima Sandy neko sramotno skrivno razvado: rad krade. Občasno izmikanje prodajnih artiklov iz trgovin je edina vznemirljiva stvar v njegovem utečenem vsakdanu – a ko ga nekoč pri tem zaloti varnostnik Robert, se njegovo življenje obrne na glavo. Robert mu diskretno obljubi molk v zameno za skupno pijačo po končani službi. Srečanje se kmalu spremeni v serijo moških druženj, v katerih Robert razkrije, kako obupano osamljen je.

Napovedniki

Recenzije - A Patch of Fog

  • Filmski kotiček
    [več..]
    5 / 10
    Objavljeno: 26.11.2016
Filmi, kjer še igrajo
S. Graham | Conleth Hill | Lara Pulver | Arsher Ali
Young Woman and the Sea
Venom: Let There Be Carnage
Boiling Point
Greyhound
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu