Njuna družina (2010)
Little Fockers | 98 minut

Njuna družina
Njuna družina
Komedija
V kinu od: 23.12.2010 (Slovenija)
Režija: Paul Weitz
Scenarij: John Hamburg, Larry Stuckey
Igralci: Robert De Niro, Jessica Alba, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Harvey Keitel, Laura Dern, Teri Polo, Barbra Streisand, Blythe Danner, Rob Huebel, Colin Baiocchi, Daisy Tahan, Liam Ferguson, Robert Miano
Država: ZDA

Vsebina - Njuna družina

Greg Focker si je po desetih letih zakona in dveh sinovih končno zaslužil spoštovanje nergaškega in nezaupljivega tasta Jacka. Toda po novih sporazumih zaradi Gregovega občasnega dela v farmacevtski družbi se v upokojenem agentu CIE Jacku znova zbudijo zle slutnje.

Recenzije - Njuna družina

  • Mladina
    Komedija Njeni tastari je bila pred desetimi leti velik hit. Njeno nadaljevanje, Njegovi tastari, je bilo še večji hit - orjaški hit, Avatar komedij. Vprašanje je le: kako to, da je novo nadaljevanje, Njuna družina, taka beda? Okej, naj naštejem nekaj razlogov. Prvič, ko imaš v filmu take monumente, kot so Robert De Niro, Dustin Hoffman in Barbra Streisand, potem mu ne gledaš v zobe: mar ni dovolj že to, da so v njem De Niro, Hoffman in Streisandova? To, da so, odtehta vse ostalo. Drugič, ko v film spraviš toliko zvezdnikov (dodajte še Bena Stillerja, Teri Polo, Owena Wilsona, Jessico Alba, Harveyja Keitela), potem vedno rečejo, da so se na snemanje prišli zabavat - če so se zvezdniki na snemanju zabavali, potem je zelo verjetno, da se publika v kinu ne bo zabavala. In tretjič, oblast korumpira - uspeh tudi. [več..]
    3 / 10
    Objavljeno: 07.01.2011
  • rtvslo.si
    Njuna družina pomeni drugo nadaljevanje Njenih tastarih, ki so pred desetletjem zabavali množice. Film prinaša nespremenjen osnovni zaplet.
    Saj se spomnite Grega Fockerja (Ben Stiller), kako je zaman skušal očarati (bodočega) tasta Jacka (Robert De Niro)? Njuna družina prinaša vse like iz obeh predhodnikov - vse štiri stare starše, pa Kevina (Owen Wilson), ki še vedno (ne)zavedno hrepeni po Gregovi ženi Pam (Teri Polo), med novimi obrazi najdemo še Jessico Albo in Harveyja Keitela, a glavnina časa je odmerjena zgolj odnosu med Gregom in Jackom.
    [več..]
    4 / 10
    Objavljeno: 03.01.2011
Filmi, kjer še igrajo
R. Niro | J. Alba | B. Stiller | O. Wilson
Ezra
Savage Salvation
The Comeback Trail
Shark Tale
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu