Otok v mestu (2009)
City Island | 104 minut

Otok v mestu
Otok v mestu
Komedija
Drama
V kinu od: 08.10.2009 (Slovenija)
Režija: Raymond De Felitta
Igralci: Andy Garcia, Julianna Margulies, Steven Strait, Dominik García-Lorido, Ezra Miller, Emily Mortimer, Alan Arkin, Jee Young Han, Sharon Angela, George Aloi, Vernon Campbell, Lora Chio, Joseph Cintron, Curtiss Cook, Yevgeniy Dekhtyar
Država: ZDA

Vsebina - Otok v mestu

Vince Rizzo je glava družine in policist po poklicu a bi rad postal igralec. Ker ga je sram priznati kakšne so njegove želje raje svojo žene Joyce prepriča, da igra Poker, med tem ko na skrivaj obiskuje tečaj igralstva.

Recenzije - Otok v mestu

 • rtvslo.si
  Disfunkcionalne družine so pogosto tema grenko-sladkih ameriških filmov. Eden izmed zadnjih je Otok v mestu, ki pusti prav soliden vtis.
  Film Raymonda De Felitte predstavlja družino Rizzo, ki živi v Bronxu, natančneje v predelu City Island. Oče Vince (Andy Garcia) je paznik (sam se sicer neuspešno predstavlja kot policist v zaporu), mama Joyce (Julianna Margulies) zdolgočasena tajnica, hčerka Vivian (Dominik Garcia Lorido) je zaradi kajenja marihuane izgubila štipendijo in si mora študij plačevati s striptizom, sin Vinnie (Ezra Miller) pa ima obsesijo z obilno sosedo, ki prek spletne kamere prodaja prenose svojega kuhanja.
  [več..]
  7 / 10
  Objavljeno: 20.10.2009
Filmi, kjer še igrajo
A. Garcia | J. Margulies | S. Strait | E. Miller
Book Club
Bent
Mamma Mia! Here We Go Again
Geostorm
Najboljši filmi 2018
Oskarji 2019
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu