V zraku (2009)
Up in the Air | 110 minut

V zraku
V zraku
Drama
Romantični
V kinu od: 04.02.2010 (Slovenija)
Režija: Jason Reitman
Scenarij: Jason Reitman, Sheldon Turner
Igralci: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey, J.K. Simmons, Sam Elliott, Danny McBride, Zach Galifianakis, Chris Lowell, Steve Eastin, Marvin Young, Lucas MacFadden, Adrienne Lamping
Država: ZDA
TV spored

Vsebina - V zraku

Jason Reitman predstavlja film "V zraku", sodobno odisejo Ryana Binghama, strokovnjaka za odpuščanje zaposlenih in poslovnega popotnika, ki se po letih, preživetih na poti in v letalih, nenadoma znajde na tleh in se mora spoprijeti z resničnim življenjem.

Napovedniki

Recenzije - V zraku

  • rtvslo.si
    Ko se Georgeu Clooneyju v filmu V zraku izpolni življenjski cilj, rahlo anemično pogleda pilota. Ne, resničnost ni videti tako kot sanje.
    George Clooney posodi telo Ryanu Binghamu, ki živi na videz sanjsko življenje - nenehno je na poti, potuje po Ameriki, zbira "letalske milje", noči preživlja v razkošnih hotelih, spoznava vedno nove ljudi ... in odpušča ljudi. Direktorji, ki nimajo dovolj poguma, se obrnejo na njegovo podjetje in Bingham mojstrsko, taktno opravlja krvavo delo. "Ljudje smo morski psi," je njegov nazor. A da ne bo pomote, pri tem je tako prepričljiv, da izgubo službe proda kot novo priložnost za nesrečnega delavca. In imate prav, med recesijo ima več kot dovolj dela.
    [več..]
    8 / 10
    Objavljeno: 18.01.2010
Filmi, kjer še igrajo
G. Clooney | V. Farmiga | A. Kendrick | J. Bateman
The Midnight Sky
The Perfect Storm
Michael Clayton
Hail, Caesar!
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu