Drugi moški (2008)
The Other Man | 88 minut

Drugi moški
Drugi moški
Drama
V kinu od: 14.01.2010 (Slovenija)
Režija: Richard Eyre
Scenarij: Richard Eyre, Bernhard Schlink
Igralci: Laura Linney, Liam Neeson, Romola Garai, Abigail Canton, Pam Ferris, Paterson Joseph, Craig Parkinson, Lola Peploe, Sophie Wu, Richard Graham, Lisa McDonald, Emma Fielding, Paul Ritter, Amanda Drew, Guido Adorni
Država: VB, ZDA

Vsebina - Drugi moški

Liam Neeson igra Petra, moža slavne oblikovalke obutve Lise (Laura Linney). Peter na neki modni prireditvi postane ljubosumen, saj je žena vse preveč sproščena v klepetu z nekim oblikovalcem.

Napovedniki

Recenzije - Drugi moški

  • rtvslo.si
    Če ste si ogledali napovednik Drugega moškega, ste morda pomislili, da gre za triler s temo maščevanja. A vse skupaj je le prevara, seveda v skladu z vsebino filma.
    Vžigalica: Kratka zgodba avtorja BralcaDrugi moški je relativno star film, saj je bil na filmskih platnih prvič predvajan že pred skoraj letom in pol. Ni mi sicer najbolj jasno, po kakšnem ključu se je zdaj znašel na naših platnih, saj prav veliko gledalcev ne bo pritegnil, namesto njega pa bi lahko videli kakšen bistveno boljši izdelek. Film je režiral Richard Eyre, ki je še najbolj znan po Zapiskih o škandalu. Eyre se je podpisal tudi pod scenarij, pri tem se je opiral na kratko zgodbo Bernharda Schlinka (lani je po njegovi zgodbi na platna prešel tudi Bralec).
    [več..]
    4 / 10
    Objavljeno: 12.02.2010
Filmi, kjer še igrajo
L. Linney | L. Neeson | R. Garai | P. Ferris
Suncoast
The Miracle Club
Falling
Breach
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu