Nastavi si svoj kraj  
Izberi svoje najbližje mesto/kraj
Upoštevaj vse kinodvorane v okolici
Shrani nastavitve

Srečen konec (2017)
Happy End

Srečen konec
Povzetek
Ciničen portret bogate francoske družine, v katerem se Michael Haneke znova loti prefinjenega seciranja potlačenih problemov sodobne Evrope.
Družina Laurent iz Calaisa na severu Francije ima v lasti uspešno gradbeno podjetje, ki ga je ustanovil družinski patriarh George. Ker je ta že močno v letih in trpi za demenco, posle prevzame njegova hladna, deloholična hčerka Anne, ki ima, prav tako kot njen brat Thomas, za povrh obilico težav v zasebnem življenju. Anne ne najde pravega stika s sinom Pierrom, Thomas pa poskuša na pravo pot spraviti trinajstletno hčer Eve, ki na svet kljub vsemu materialnemu obilju gleda z vse večjim gnusom. Haneke nam počasi razkriva vsakdan disfunkcionalne družine, da bi z različnih zornih kotov osvetlil patologijo, ki se kot bolezen prenaša z generacijami.
V kinu od: 22.05.2017 (svetovna premiera)
Kraji kjer si lahko ogledate film
Ljubljana
Žanr: Drama
Režija: Michael Haneke
Scenarij: Michael Haneke
Filmska zasedba: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Franz Rogowski, Loubna Abidar, Nabiha Akkari, Franck Andrieux, Dominique Besnehard, Sophie Bourdon, Jack Claudany, David El Hakim, Hassam Ghancy, Toby Jones, Jackee Toto
Država: Avstrija, Francija, Nemčija
Trajanje filma: 107 minut
Happy End (01:39)
 
Filmi, kjer še igrajo
Isabelle Huppert | Jean-Louis Trintig... | M. Kassovitz | Franz Rogowski
La caméra de Claire
Souvenir
L'avenir
Elle
 
Preveri spored za kino:
 
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu: