Koko in velika skrivnost (2017)
Coco | 109 minut

Koko in velika skrivnost
Koko in velika skrivnost
Animirani
Pustolovski
Komedija
V kinu od: 23.11.2017 (Slovenija)
Režija: Lee Unkrich, Adrian Molina
Scenarij: Adrian Molina
Igralci: Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renee Victor, Anthony Gonzalez
Država: ZDA

Vsebina - Koko in velika skrivnost

Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine.

Spored - Koko in velika skrivnost

Spored - Ljubljana
Vsi | danes | jutri
Kolosej

Napovedniki

Recenzije - Koko in velika skrivnost

 • GledalBom
  Podobno kot Ledena vročica (Frozen Fever) pred par leti je tudi Olafova prigoda (Olaf’s Frozen Adventure) plehek in puhel izgovor za prikaz Elze, Ane in Olafa, ki Disneyju predstavljajo znaten delež prodanih igrač, oblačil in zvezkov. Pesmi so povprečne in zgodbo razvlečejo, izogibanje povezovanju božiča s krščanstvom pa je skorajda bizarno in res upamo, da bo ustvarjalcem v nadaljevanju ponovno uspelo najti čarovnijo in čustva, ki so Ledeno kraljestvo povzdignila v eno največjih uspešnic vseh časov. A brez skrbi najmlajši gledalci bodo zadovoljni z Olafovimi norčijami. [več..]
  8 / 10
  Objavljeno: 24.11.2017

Nagrade

Galerija - Koko in velika skrivnost


O ustvarjalcih - Koko in velika skrivnost

 • Lee Unkrich | Režiser
  Lee Edward Unkrich je ameriški režiser, filmski urednik in scenarist. Dolgo časa je član ustvarjalne ekipe na Pixarju, kjer je leta 1994 začel kot filmski urednik. Kasneje je začel režirati, najprej kot sorežiser filma Svet igrač 2. Leta 2010 je posnel svoj prvi "solo" film Svet igrač 3, ki je osvojil tudi Oskarja za najboljši animirani film.
  Poznan tudi po naslednjih filmih
 • Adrian Molina | Režiser
  Adrian Molina je ameriški scenarist in animator. V pixarju deluje od leta 2007, kjer je začel kot 2D animator v filmu Ratatouille 2007. Pri filmu Dobri dinozaver 2015 je prvič sodeloval kot scenarist. To vlogo je dobil tudi za film Koko in velika skrivnost, kasneje pa je postal še sorežiser filma.

Trivia - Koko in velika skrivnost

 • V Braziliji je bil naslov filma Coco spremenjen v "Viva", saj bi naslov lahko zamenjali za portugalsko besedo "Cocô", ki v prevodu pomeni prekleto besedo "Sr*je".
 • Skoraj vsi igralci so posodili svoje glasove tako v angleški kakor španski različici filma.
 • Film je bil objavljen istega dne kot prvi film iz Pixarjevega studi Svet igrač (1995) pred 22 leti.
Filmi, kjer še igrajo
Benjamin Bratt | Gael García Bernal
Shot Caller
The Infiltrator
Special Correspondents
Ride Along 2
Nominacije za Zlate globuse 2018.
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu