Lovec ubijalec (2017)
Hunter Killer | 121 minut

Lovec ubijalec
Lovec ubijalec
Akcijski
Triller
V kinu od: 01.11.2018 (Slovenija)
Režija: Donovan Marsh
Scenarij: Don Keith, Jamie Moss
Igralci: Gary Oldman, Gerard Butler, Michael Nyqvist, Ryan McPartlin, Michael Trucco, Common , Caroline Goodall, Cosmo Jarvis, Zane Holtz, Taylor John Smith, Shane Taylor, Gabriel Chavarria, Will Attenborough, Michael Jibson, Michael Gor
Država: Kitajska, ZDA

Vsebina - Lovec ubijalec

Globoko v Arktičnem oceanu kapitan ameriške nuklearne podmornice Joe Glass dobi informacijo, da je prišlo do ruskega državnega udara, ki ogroža svetovni mir. Ruskega predsednika je namreč ugrabila skupina odpadnikov, ki skuša zanetiti tretjo svetovno vojno. Kapitan Glass mora s svojo posadko in s pomočjo vojaškega poveljništva sestaviti elitno skupino tjulnjev, da bi rešili ugrabljenega predsednika in ustavili novo svetovno vojno.

Recenzije - Lovec ubijalec

  • Mladina
    V Lovcu ubijalcu hladna vojna divja tam, kjer je najhladneje – v arktičnem krogu, okej, pod njim, kjer se ameriške in ruske podmornice igrajo, zalezujejo in razstreljujejo. Podmorničarji vedo, kdaj jih bo zadelo. Ne, to ni več Lov na Rdeči oktober, temveč geopolitična računalniška igrica. In ker se zdi, da jo dobivajo Rusi, Američani vpokličejo svojega najboljšega in obenem najbolj samosvojega podmorskega volka, poveljnika Joeja Glassa (Gerard Butler), ki ga glas patriotsko-testosteronske trobente zanese vse do ruskega oporišča, kamor pride ravno pravi čas, da se lahko aktivno vključi v reševanje ruskega predsednika, ki so ga ugrabili pučisti. [več..]
    5 / 10
    Objavljeno: 02.11.2018
  • Video recenzije

Galerija - Lovec ubijalec


Trivia - Lovec ubijalec

  • Eden od zadnjih filmov Michaela Nyqvista pred njegovo smrtjo leta 2017.
  • Glavni igralec Gerard Butler je tri dni plul na krovu ameriške bojne ladje USS Houston (SSN 713) z režiserjem Donovanom Marshom, za pridobivanje izkušenj za sam film.
  • Originalno naj bi film snemali na Aljaski, kjer naj bi obmorsko mesto Whittier predstavljalo rusko vojaško bazo. Zaradi logističnih problemov in težav z namestitvijo vseh sodelujočih, so morali produkcijo premestiti in tudi delno spremeniti scenarij.
Filmi, kjer še igrajo
G. Oldman | G. Butler | M. Nyqvist | Ryan McPartlin
Crisis
The Woman in the Window
A Place Among the Dead
Mank
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu