Kung fu Panda 2 (2011)
Kung Fu Panda 2 | 91 minut

Kung fu Panda 2
Kung fu Panda 2
Animirani
Akcijski
Komedija
Družinski
V kinu od: 09.06.2011 (Slovenija)
Režija: Jennifer Yuh
Scenarij: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Igralci: Angelina Jolie, Gary Oldman, Jack Black, Seth Rogen, David Cross, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme, Dustin Hoffman, Lucy Liu, James Woods, Michelle Yeoh, James Hong, Victor Garber
Država: ZDA
TV spored

Vsebina - Kung fu Panda 2

Po, mojster Shifu, Tigrica in ostali junaki, znani pod imenom Predrznih pet bodo tokrat združili sile s Prerokom, Dihurjem, Krokodilom in Grmečim Nosorogom. Premagati želijo Lorda Shena, močnega bojevnika, ki ima smrtonosno orožje, s katerim lahko za vedno uniči kung fu. Vse je odvisno od Poja in njegovih prijateljev, da ustavijo to orožje.Pred tem pa se mora Po soočiti še s svojo preteklostjo.

Recenzije - Kung fu Panda 2

  • rtvslo.si
    Ustvarjalci animiranih filmov dobro poznajo pregovor "kuj železo, dokler je vroče". Upoštevali so ga tudi pri nadaljevanju Kung fu pande.
    Prvi del zgodbe o debelušni pandi je bil zadetek v polno - klasična zgodba o izgubljenem posamezniku, ki se je z vero v filozofijo "vse je mogoče, če v to le verjameš" iz štorastega pande razvil v vrhunskega bojevnika.
    [več..]
    7 / 10
    Objavljeno: 04.07.2011
  • Mladina
    Angelina Jolie, Jack Black, Dustin Hoffman, Gary Oldman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme - na tako zvezdniške zasedbe naletite le še v animiranih filmih. Ne brez razloga: tudi privoščijo si jih lahko le še animirani filmi. V igranem filmu - še zlasti v poletnem blockbusterju, kakršen je Kung Fu Panda 2 - bi bila taka zasedba preprosto predraga. V animiranih filmih pa zvezdniki spustijo cene. Itak dajejo le glas, tako da jim ni treba na kake zahtevne priprave, ni se jim treba mazati, ni se jim treba mučiti s kostumi in make-upom, ni jim treba delati sklec. Toda vse te zvezdnike boste slišali le v nesinhronizirani verziji - v sinhronizirani se boste morali zadovoljiti s slovenskimi glasovi, ki bi morali narediti veliko sklec, da bi bili v resonanci s tem, kar je na platnu. In to, kar je na platnu, ni za nameček niti nič posebnega. Prvi Kung fu panda je publiko ujel z originalnostjo - nadaljevanje je resda hiperaktivno in ringelšpilsko, toda to je edini način, da prikrije, da je najboljše že za njim. [več..]
    5 / 10
    Objavljeno: 10.06.2011

Nagrade

Filmi, kjer še igrajo
A. Jolie | G. Oldman | J. Black | S. Rogen
Eternals
Those Who Wish Me Dead
Come Away
Shark Tale
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu