Gola zabava (2011)
No Strings Attached | 108 minut

Gola zabava
Gola zabava
Komedija
Romantični
V kinu od: 31.03.2011 (Slovenija)
Režija: Ivan Reitman
Igralci: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Cary Elwes, Lake Bell, Kevin Kline, Olivia Thirlby, Greta Gerwig, Mindy Kaling, Talia Balsam, Ophelia Lovibond, Phil LaMarr, Adhir Kalyan, Stefanie Scott, Rachael Markarian, Brian H. Dierker
Država: ZDA

Vsebina - Gola zabava

Emma in Adam imata razmerje, ki temelji le na seksu in ne zahteva nobenih obvez. Onadva v bistvu nista "fant in punca". Osnovno vprašanje filma je ali takšna zveza lahko funkcionira? Ker po nekem času postane jasno, da se začnejo med njima pojavljati občutki, ki zakomplicirajo celotno situacijo.

Recenzije - Gola zabava

  • rtvslo.si
    Spolnost brez obveznosti? (Mokre) sanje vsakega moškega? V resnici redna tema filmskih komedij, a Gola zabava je le ena od tistih, ki se utopijo v povprečju.
    Romantične komedije so v nezavidljivem položaju, vsaj kar se tiče filmske kritike in lova na umetniško vrednost. So večne ujetnice svojega pripovednega kalupa, ki v veliki meri začrta začetek in konec zgodbe. Tako je ogromno odvisno od kemije glavnega para in seveda scenarija.
    [več..]
    4 / 10
    Objavljeno: 19.04.2011
  • Mladina
    Marlon Brando in Maria Schneider sta v Zadnjem tangu v Parizu prakticirala anonimni seks - tako kot Mark Rylance in Kerry Fox v Intimnosti. Dobita se, pofukata - brez besed, brez vprašanj, brez drezanj, brez obljub, brez obveznosti, brez emocij. Čisti, pravi, nepotvorjeni, anonimni seks. No Strings Attached. Je kaj bolj čistega in nepotvorjenega od anonimnega seksa? Je kaj bolj anonimnega od seksa prek interneta? Adam (Ashton Kutcher), asistent pri neki najstniški TV seriji, in Emma (Natalie Portman), mlada zdravnica, skušata v Goli zabavi v svoje seksualno življenje vnesti to internetno, anonimno dimenzijo, toda tako, da hkrati - v vsakem seksu - obdržita oboje, fiziko in internet, ali bolje rečeno: dobivata se le zaradi seksa. Točno, pofukata se fizično, v živo, toda brez vprašanj, brez drezanj, brez obljub, brez obveznosti, brez emocij. Intimnost je prepovedana. [več..]
    5 / 10
    Objavljeno: 01.04.2011
Filmi, kjer še igrajo
N. Portman | A. Kutcher | C. Elwes | L. Bell
May December
Thor: Love and Thunder
Where the Heart Is
Mr. Magorium's Wonder Emporium
Novo TV Spored
Aktualni pretočni filmi
Najboljši filmi 2019
Oskarji 2020
Kino spored
Filmi, ki trenutno igrajo v kinu